Despre mine

nd pleci într-o călatorie, toate drumurile te duc la Roma. N-o spun numai eu, citez din clasici mai mult sau mai putin in viata. Cand pleci de la Roma, vrei sa te intorci, pentru ca nimeni nu poate sa spuna cu adevarat “Adio” Romei. Iar cand esti la Roma, esti obligat de obiceiuri, traditii si cultura sa faci ceea ce fac locuitorii ei, sa te integrezi in viata de aici, sa ti-o asumi si sa o traiesti si tu cu toate fibrele, pentru ca Roma nu inseamna numai turism – Colosseum, Fontana di Trevi, Capela Sixtina si Michelangelo cu Vaticanul lui, ci si stradutele incalcite, motoretele zgomotoase, turistii cocosati de aparate de fotografiat si, mai ales, magazinele de pantofi, cafenelele, pizzeriile, trattoriile, studentii, ratacitii, emigrantii, oamenii de toate categoriile, agitati, vorbaresti, prietenosi, eleganti, romani, sicilieni, napolitani, milanezi, englezi, francezi, austrieci, sirieni, evrei, români,  socialisti, ecologisti, apatrizi, catolici ferventi, moderati, Papa si papamobilul, garda elvetiana si Quirinalul, carabinierii cu bunele si cu relele lor obceiuri, o mixtura de popular si majestate pe care nu o regasesti nicaieiri in Europa, oricat ai cauta. 
Ma numesc Rozina Elena Nedelea si sunt ghid național autorizat în Italia. Trăiesc la Roma de 20 de ani. Am descoperit frumusețile acestui oras si am decis să urmez cursurile de specialitate pentru a deveni ghid.  

De fiecare dată, doresc să insuflu turistilor mei dragostea pentru frumusețile Romei. Istoria si arta care se regăsesc în acest oras sunt unice în lume! Roma are 28 de secole de istorie iar eu mă bucur să vă pot prezenta fragmente din existența sa. 

Apeland la serviciile mele, veti beneficia de un sejur eficient, bine organizat la Roma, plecand de la sugestii pentru transport si cazare, tururile ghidate si orice alta informatie care va poate fi de folos.

Tururile pe care vi le propun sunt tururi clasice (tururi care cuprind principalele obiective turistice), dar, la cererea dumneavoastra, putem organiza impreuna orice alta destinatie.

In general, lucrez pentru grupuri de pana la 40 de persoane, dar si pentru clienti individuali, ca familii, grupuri de prieteni, tururi private. Pregatirea mea in domeniu si experienta acumulata de-a lungul timpului vor fi puse in serviciul dumneavoastra, pentru a va oferi o vacanta frumoasa si eficienta la Roma.